Zoals voor bijna elke vereniging zijn sponsoren erg belangrijk. Hieronder vindt u onze sponsoren. We zouden het waarderen dat u aan hen denkt bij het kopen van producten. Mocht u interesse hebben om onze vereniging te sponsoren dan kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier.

Shirtsponsoren

Ami kappers Ruurlo

Elk mens is uniek. Jouw kapsel is dan ook heel persoonlijk. Wat wel voor iedereen geldt: met mooi haar voel jij je op je best. Soms kan het vinden van een kapsel waar jij blij van wordt een hele zoektocht zijn. Gelukkig zijn daar onze AMI vakmensen! Bij onze salons stap je vol zelfvertrouwen, volledig ontspannen en stralend naar buiten. Wij zorgen ervoor dat jij altijd lekker in je haar zit.

Hoftijzer Lochem

Hoftijzer Lochem is van oorsprong een agrarische loonbedrijf en heeft zich in de loop der jaren verder ontwikkeld op het gebied van grondverzet, sloopwerken en bestratingen. Tevens is Hoftijzer actief op het gebied van transport, afvalinzameling en -verwerking.

Blauwwit sponsor Schroer

Administratie en Adviesburo Schroer

Wij zijn een administratie en adviesburo welke zich richt op de particuliere klant en het midden- en kleinbedrijf. Ons kantoor bestaat sinds 1975 Centraal in onze dienstverlening staat de persoonlijke benadering naar de klant. Er zijn vaste aanspreekpunten en er wordt een zeer persoonlijk gerichte advisering gegeven.

Regiobank Ruurlo sponsor Blauw-Wit

Regiobank Ruurlo

Wij zijn zelfstandig intermediair van RegioBank. Dit betekent dat wij het complete productenpakket van RegioBank kunnen aanbieden. Wij hebben voor deze bank gekozen, omdat zij zich onderscheidt van traditionele banken door haar bijzondere formule: alle moderne producten van een grote bank worden gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur, zoals wij. Wij zijn een onafhankelijke zelfstandige tussenpersoon (intermediair), die lokaal in de gemeenschap staat. Wij staan voor u klaar met een deskundig advies en een prettige, persoonlijke service. Aan deze persoonlijke manier van zakendoen hechten wij én RegioBank grote waarde!

BLOM opleidingen is dé specialist in het trainen en opleiden van bestuurders en gebruikers van een heftruck, reachtruck, hoogwerker of bovenloopkraan.
.